fél kg darált hús
1 nagyobb cukkini
3 db tojás
1 ek. zsír
fűszerek: só, bors, őrölt bors, őrölt kömény és majoránna
1 nagy fej vöröshagyma
zúzott fokhagyma
A zsíron lepirítjuk a hagymát, rátesszük a húst, fűszerezzük és majdnem készre főzzük. Ha nem enged elég levet, nagyon kevés vizet öntsünk alá, hogy oda ne égjen, de tényleg csak annyit!
A cukkinit kis kockákra vágjuk, összekeverjük a fűszeres hússal, hozzáütjük a tojásokat és alaposan elkeverjük. Hőálló tálba öntjük a keveréket és 180 Celsius – fokon, fólia alatt jó fél óra alatt megsütjük.
Ha szükséges, átmossuk a káposztaleveleket és a vágott káposztát, a levelekből a vastagabb ereket kivágjuk. A töltelék hozzávalóit kézzel összegyúrjuk, és egyenként megtöltjük a l...
Elkészítési idő:Az étek elkészítéséhez úgy fogunk, hogy a krumplit megmossuk, majd egy villával szurkáljuk és már küldhetjük is a sütőbe, mint a hagyományos sült krumplit. Közben egy közepes méret...
Elkészítési idő:Egy lábosban forraljunk sós vizet. A megadott hozzávalók felhasználásával készítsük el a galuskatésztát, majd szaggassuk bele szaggató segítségével a vízbe. Pár pillanat alatt-amin...
Elkészítési idő: