0,5 kg csirkemellfilé kockákra vágva
1 nagy vöröshagyma apróra vágva
1 szál karikára vágott petrezselyemgyökér
3 gerezd fokhagyma
1 nagy sárgarépa karikákra vágva
1 ek. morzsolt tárkony
só
kb. 1 dl kókusztej
2 ek. kókuszolaj
víz (lehetőleg szűrt)
Kókuszolajon dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát, majd rakd bele a kockákra vágott csirkehúst és dinszteld addig, míg kifehéredik a hús. Utána rakd hozzá a zöldségeket, öntsd fel vízzel (ízlés szerint attól függően, hogy mennyire sűrűre szereted a levest), majd fűszerezd meg és fedő alatt főzd, míg minden megpuhul benne.
Legvégül önts hozzá, kb. 1 dl kókusztejet és forrald jól össze.
Paloe kókusztej házilag:
http://paleokonyha.hu/alapanyagok/paleo-tejtermekek/
Íme egy 5 perces leves, ami nem zacskós leves. Pár hozzávalót be kell szerezni az úton hazafelé, de aztán gyerekjáték az egész. Keverd e tasak tartalmát 4,5 dl vízhez, és ajánla...
Elkészítési idő:A zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a felaprított répákat, a felszeletelt gombát, zöldborsót, sózzuk, és lefedve m...
Elkészítési idő: 45 percAz olajon megdinszteljük az apróra vágott zöldhagymát, paprikát, hozzátesszük a gombát, a fölszeletelt zöldségeket ( borsót a végén tesszük bele), majd a felkockázott csirkemellet...
Elkészítési idő:Az aprólékot a leveszöldséggel, sóval megfőzzük. A csontról leszedett húst tányérra rakjuk, és összeaprítjuk. A karfiolt rózsáira szedjük. A vajon a petrezselyemmel 1 evőkanál lev...
Elkészítési idő: 40 perc