menu

Családireceptkönyv.hu

Tárkonyos csirkeraguleves (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


0,5 kg csirkemellfilé kockákra vágva
1 nagy vöröshagyma apróra vágva
1 szál karikára vágott petrezselyemgyökér
3 gerezd fokhagyma
1 nagy sárgarépa karikákra vágva
1 ek. morzsolt tárkony

kb. 1 dl kókusztej
2 ek. kókuszolaj
víz (lehetőleg szűrt)

Elkészítés:


Kókuszolajon dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát, majd rakd bele a kockákra vágott csirkehúst és dinszteld addig, míg kifehéredik a hús. Utána rakd hozzá a zöldségeket, öntsd fel vízzel (ízlés szerint attól függően, hogy mennyire sűrűre szereted a levest), majd fűszerezd meg és fedő alatt főzd, míg minden megpuhul benne.
Legvégül önts hozzá, kb. 1 dl kókusztejet és forrald jól össze.

Paloe kókusztej házilag:
http://paleokonyha.hu/alapanyagok/paleo-tejtermekek/

Trükkök, tippek, praktikák:


http://www.szer-etet.hu/tarkonyos_csirkeragu_leves

Tárkonyos csirkeraguleves (paleo)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zellerkrémleves 2
Zellerkrémleves 2

A zellert tisztítsd meg, majd szeleteld fel. Tegyél fel nagyjából egy liter vizet főni, sózd meg egy kicsit, és a megtisztított egész hagymát rakd bele. Pici vajat olvassz fel egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Zellerkrémleves tejszinnel
Zellerkrémleves tejszinnel

A zöldségeket felszeleteljük, majd a vajon megpároljuk. Sóval, borssal, majoránnával, szerecsendióval fűszerezzük, majd felöntjük az előre elkészített húslevessel. A megtisztított...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar zöldbableves
zöldbableves

A zöldbabot egy lábosban /fazékban/ az apróra vágott zöldségekkel felteszem főni. Sózom, fűszerezem, beleteszem a szalonnabőröket. /ha szalonnát eszem a bőrét nem szoktam megenni,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
KORHELY LEVES
KORHELY LEVES

A csülköt egy nappal korábban beáztatjuk. Egy nagy fazékban feltesszük főni kb. 4 liter vízzel. A káposztát átmossuk, ha túl savanyúnak ítélnénk. Ha a hús félpuhára főtt, hozzát...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk