Családireceptkönyv.hu

Rántott leves (einpreinszupn - péllmaunszupn)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tojás, liszt, zsír, piros paprika, só, köménymag, fokhagyma, petrezselyem

Elkészítés:




Rántásba pirospaprikái szórni, vízzel fölengedni, sóval és köménymaggal ízesíteni. Tojást belekeverni, petrezselymet
szórni a tetejére. Van, aki zúzott fokhagymát is tesz a rántásba.

Rántott leves (einpreinszupn - péllmaunszupn)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Szabina
Zöldborsókrémleves
Zöldborsókrémleves

A zöldborsót kibontjuk a hüvelyéből Ha mirelit zöldborsót használunk, ezt az időt megspórolhatjuk. A vöröshagymát finomra vágjuk. A vajat felmelegítjük, és alacsony hő fölött üve...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Közepes
share
PALÓCLEVES
PALÓCLEVES

Az olajon megfonnyasztom a vöröshagymát. Leveszem a tűzről és megszórom pirospaprikával, elkeverem, majd hozzáadom a kockákra vágott húst, sózom, őrölt borssal, babérlevéllel, zúzo...

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tárkonyos zöldborsóleves
Tárkonyos zöldborsóleves

A fazékba beletesszük a pucolt zöldségeket: paprika negyedelve (kicsumázva), paradicsom negyedelve, a vöröshagyma utolsó héjában, és a félbe vágott fokhagyma, a zöldborsó. Majd a...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk