Családireceptkönyv.hu

Rántott leves (einpreinszupn - péllmaunszupn)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tojás, liszt, zsír, piros paprika, só, köménymag, fokhagyma, petrezselyem

Elkészítés:




Rántásba pirospaprikái szórni, vízzel fölengedni, sóval és köménymaggal ízesíteni. Tojást belekeverni, petrezselymet
szórni a tetejére. Van, aki zúzott fokhagymát is tesz a rántásba.

Rántott leves (einpreinszupn - péllmaunszupn)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Magyaros zellerleves
Magyaros zellerleves

Az összes zöldséget megtisztítjuk. A hagymát finomra aprítjuk, a répát és a gyökeret 3 milliméter vastagon fölszeleteljük – ha túl vastagok, akkor félbevágva szeleteljük föl, a zel...

Elkészítési idő: Kb. 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Marha - Húsleves 1 - OK
Marha - Húsleves 1 - OK

1. A húst leöblítjük, a csont közepén lévő velőt bedörzsöljük sóval, hogy fövés közben ki ne pottyanjon. 2. Felöntjük 3 liter hideg vízzel, felforraljuk, első habját leszedjük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Tojásleves
Tojásleves

Egy nagyobb lábasban a zsiradékot felhevítjük. Beleszórjuk a köménymagot, és egy picit megfuttatjuk. A liszttel rántást készítünk, belereszeljük hagymát, a fokhagymát, majd végül...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Bolognai leves-egytál
Bolognai leves-egytál

A jércét megmossuk, kis darabokra vágjuk. A felforrósított olajon először a hagymát sárgára fonnyasztjuk, majd a húsdarabokat körben lepirítjuk. Felöntjük 1 ½ l vízzel, megsózzuk,...

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk