Családireceptkönyv.hu

Becsinált leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csirkeaprólék: csirkehát, szárnyak, nyak, farhát, lábak

1 fej vöröshagyma

3-4 db sárgarépa

1 db fehérrépa

1 db karalábé

1 csokor petrezselyem

őrölt pirospaprika

zsír

Elkészítés:


A hagymát nagyon apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadunk egy kevés pirospaprikát. Vigyázzunk, nehogy megégjen a paprika majd beletesszük a húsokat, átforgatjuk, felengedjük vízzel végül bezöldségezzük. Ízlés szerint sózzuk és készre főzzük a levest. Tejfölt teszünk hozzá.

Becsinált leves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Erdélyi csorba savanyú káposztával
Erdélyi csorba savanyú káposztával

Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, majd beletesszük az apróra vágott hagymát, sárgarépát, paszternákot és zellert, hozzáadjuk a gyalult káposztát, házi ételízesítővel fűszerezz...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Maria
Töltelékleves
Töltelékleves

A töltelékhez a felhevített olajon megpirítjuk a reszelt hagymát, hozzáadjuk a gombát, pár percig pároljuk. A zsemléket tejben áztatjuk, kifacsarjuk, a májat követően...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Borókás őzragu leves gesztenyével és gnocchi-val
Borókás őzragu leves gesztenyével és gnocchi-val

A finomra vágott vöröshagymát olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk az apró kockára vágott őzhúst, megpirítjuk, majd húslevessel felengedjük (ezt készíthetjük kockából is). Ami...

Elkészítési idő: 4 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gonda
Lencseleves - sk
Lencseleves - sk

link

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk