menu

Családireceptkönyv.hu

Becsinált leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csirkeaprólék: csirkehát, szárnyak, nyak, farhát, lábak

1 fej vöröshagyma

3-4 db sárgarépa

1 db fehérrépa

1 db karalábé

1 csokor petrezselyem

őrölt pirospaprika

zsír

Elkészítés:


A hagymát nagyon apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadunk egy kevés pirospaprikát. Vigyázzunk, nehogy megégjen a paprika majd beletesszük a húsokat, átforgatjuk, felengedjük vízzel végül bezöldségezzük. Ízlés szerint sózzuk és készre főzzük a levest. Tejfölt teszünk hozzá.

Becsinált leves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Zöldbableves
Zöldbableves

1. lépés A zöldbabot tegyük fel annyi vízzel főni, hogy kb. két ujjnyival ellepje. Adjuk hozzá a leveskockákat. Ha forr, főzzük további 10 percig, majd húzzuk le a tűzről. 2. l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
FOKHAGYMA KRÉMLEVES
FOKHAGYMA KRÉMLEVES

A fokhagymát zúzd össze, felforrósított olajon hervaszd meg. Hintsd rá a lisztet, és ha szép rószaszínűre pirult, öntsd fel csontlevessel. Ízesítsd sóval, fehér borssal, és forrald...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gonda
Kolbászos krumpligombócleves - sk
Kolbászos krumpligombócleves - sk

link

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Tárkonyos burgonyaleves
Tárkonyos burgonyaleves

A burgonyát jól megmossuk tisztítás után, és apró kockára vágjuk. A hagymát szintén tisztítjuk, és felkockázzuk. A sárgarépát megmossuk, és karikára vagdaljuk. Kevés olajon megf...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk