2 db csontozott csülök
2 evőkanál balzsamecet
2 db babérlevél
2 teás kanál mustár
Só
1 kg zsír
két nappal a sütés előtt bepácoljuk a húst az összes hozzávalóval. A zsírt ráöntjük. 200 fokon kezdjük el sütni, majd ha már érezzük az illatát, megfordítjuk, visszavesszük 160 fokra, és kb. három órán át sütjük.
A tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk. A ketchupot összekeverjük a worchestershire szósszal...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA húst vékony csíkokra szeletelem. Apróra vágott hagymával forró olajon átsütöm. Hozzáteszem a szeletelt gombát, a paradicsomlével felöntöm, ízesítem borssal, sóval, majoránnával,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított húst és a szalonnát kockára vágjuk. Egy lábasban kisütjük a szalonnát, amikor üveges, rátesszük az apróra vágott hagymát és együtt világosra pirítjuk. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA csontozott húst megmossuk, és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát öss...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Könnyű