400-500 gr Darálthús
1 Vöröshagyma
Sűrített paradicsom (+sűrített paprika) 1 üvegnyi összesen
500 gr Kápia paprika
1 kis doboz Apetina Feta sajt
Trappista sajt
Provance fűszerkeverék (legalább kakukkfű)
Só
Bors
Kis erőspista/chili
1. A vöröshagymát sóval kis kókuszzsíron megdinszteljük
2. A darálthúst kifehérítjük rajta
3. Fűszerezzük
4. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot (+sűrített paprikát)
5. Puhára főzzük
6. Megmossuk és félbevágjuk a kápia paprikát (kiszedjük a csumáját)
7. Felkockázzuk a fetasajtot
8. Lereszelünk egy kis trappista sajtot
9. Jénai/Tepsi kivajazott aljába tesszük a paprikákat
10. Kanállal megtöltjük őket a húsos töltelékkel
11. Belenyomkodjuk a töltelékbe a fetasajt kockákat
12. Rászórjuk a tetejére a reszelt trappista sajtot
13. Előmelegített sütőbe betesszük összesülni, amíg meg nem sül a tetején a sajt
A megpucolt fokhagymagerezdeket egy kis sóval mozsárban pépesre zúzzuk, majd hozzászórjuk a zöldfűszereket és tovább keverjük. Egy jó nagy kanál dijoni mustárral tesszük még ízeseb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szalonnát, a hagymát apróra vágom,és olajon megdinsztelem, majd pirospaprikával megszórom. 2. A húst kockára vágom, majd a hagymához adom. 3. 5 percig sütöm a húst, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. A megtisztított és kockákra vágott zellert és almát sós vízben puhára főzzük. A húst megtisztítjuk a hártyáktól és az inaktól. A két szélét levágjuk, majd egy éles késsel a hús...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű