4 tojás
18 dkg cukor
14 dkg liszt
10 dkg margarin
1/2 csomag sütőpor
1 csomag puding (attól függ az íze milyen gyümölcs lesz a tetején)
A tojásfehérjét kell külön választani és felverni habbá. A többi hozzávalót össze lehet keverni majd a fehérje habbal fel kell lazítani.
Ha kihűlt akkor pudingot kenek rá, gyümölcs szeleteket pakolok a pudingra, és végül torta zselével lezárom a gyümölcsöket.
Hagyományos méret (26 vagy 28 cm-es gyümölcstorta forma adagja a tészta)
A pudingban és a zselében én szabályozom a cukor mennyiséget így kevésbé lesz édes.
Próbáltam a pudingot margarin + cukor krém kombinációval keverni, hogy krémesebb legyen a töltelék, ne tipikus puding ízű, de arra nem tapadt a zselé.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a meggyet szűrőben lecsepegtetjük. A lisztbe belekeverjük a sütőport. A kristálycukrot robotgéppel habosra keverjük a tojásokkal, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tésztához a margarint a cukrokkal, a sóval habosra keverjük, lassan hozzáadjuk a tojásokat, és tovább habosítjuk. Szép lassan beleforgatjuk a sütőporos lisztet. Egy közepes mér...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgáját kikavarjuk a cukorral. A csokoládét vízgőz fölött megolvasszuk és kihűtjük, majd a tojássárgájához keverjük és hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit meghámozzuk, kimagozzuk, és lereszeljük. A tojásokat a cukorral habosra kikeverjük (elektromos habverővel kb. 5 perc). A reszelt cukkinit és a többi hozzávalót a tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű