30 - 40 dkg cukor
8 ek forró víz
8 tojás
25 dkg liszt
1 sütőpor
1 ek kakaó
1 ek darált dió
krém:
1/2 l tej
5 ek liszt
25 dkg margarin
10 - 25 dkg cukor
1/2 dl rum
forgatás:
kókuszreszelék
máz:10 dkg csoki
1 tk margarin
A piskóta hozzávalóit felezni ,egyhez a kakaót,másikhoz a diót adni és megsütni. 180 fok 15 - 20 perc. 20 x 36 cm tepsi.
Krém:tej, liszt főzni ,hűteni. Cukor,vaj kikeverni. A kettőt össze keverni.
A tésztából 4 cm köröket szaggatni. Egy kakaós rá krém,rá diós,kókuszba forgatni,tetejére csokimáz.
A leeső részekhez kis lekvár és golyókat formálni,kókuszba forgatni.
Összekeverjük a tojások sárgáját pici kávéval és a cukorral, majd hozzákeverjük a mascarponét, majd a felvert tojás fehérjét is.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a tésztát a kissé megolvasztott vajjal. Lereszeljük az almákat és kinyomkodjuk a levét (mert különben a tészta elázna), hozzáadjuk a többi összetevőt és összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 konzerv vöröbabot, vízbe áztatott datolyával és mandulatejjel leturmixoljuk. Hozzáadjuk a zabot, szódabikarbónát, sütőport, kakaópor, mogyivajat, agave szirupot, végül az összeda...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Közepes