menu

Családireceptkönyv.hu

316. Savanyúságlé


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 l víz
20 - 40 db polisett /v. 20 -40 dkg cukor
2 dl 20 % ecet
6 dkg só
1 kk borkén

Elkészítés:


Össze keverni. Ha minden felolvadt ráönteni zöldségre.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csalamádé
Csalamádé

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bertalan
Csalamádé
Csalamádé

Mindent legyalulunk,összevágunk,megfelelő méretű edénybe tesszük,a fűszereket hozzáadjuk és alaposan összekeverjük.Az edényt letakarjuk és másnapig állni hagyjuk,közben néhányszor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Amerikai káposztasaláta
Amerikai káposztasaláta

Keverd össze a tejfölt a mustárral, a majonézzel, a cukorral és sózd, borsozd tetszés szerint. Keverd bele a répát, káposztát és hagymát és keverd jól össze. Takard le és rakd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
330. Káposzta savanyítás
330. Káposzta savanyítás

A hordóba kis káposzta, megszórni a fűszerekkel, jól lenyomkodni. Levet ereszt. Újra káposzta,fűszer,lenyomás. Nagy edénybe állítani, 7 - 10 nap alatt kiforrja magát,mehet a kamrá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk