100 g friss levendula
1 bögre cukor v. édesítő
1 bögre víz
Össze keverni,forralni, míg a levendula kiengedi a színét és besűrűsödik.
Tál, szűrő lecsöpögtetni, paszírozni Mehet hozzá kis citromlé.
Üvegbe tenni. Száraz dunszt.
A hozzávalókat felforraljuk,hozzáadjuk a tasak tartalmát és elkeverjük. A forró levet az uborkákra töltjük az üveg pereméig, majd azokat jól lezárjuk. 3. Az így elkészített savan...
Elkészítési idő:A bazsalikomot nem túl apróra vágjuk, a hagymát meghámozzuk, karikázzuk, majd megfonnyasztjuk az olajban. Hozzáadjuk a bazsalikomot és a felkarikázott paradicsomot, majd fedő nélkü...
Elkészítési idő:Szia Gábor! Persze, de én nagyon egyszerűen, hagyományosan késztem. 5 literes üveg Uborka inkább 6-7-cm-es mint 10+-os legyen, abból szépen állítva 3 sorban 2,7-3 kg-ot is bele...
Elkészítési idő: 1