Családireceptkönyv.hu

656. Levendula szörp


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100 g friss levendula
1 bögre cukor v. édesítő
1 bögre víz

Elkészítés:


Össze keverni,forralni, míg a levendula kiengedi a színét és besűrűsödik.
Tál, szűrő lecsöpögtetni, paszírozni Mehet hozzá kis citromlé.
Üvegbe tenni. Száraz dunszt.

656. Levendula szörp

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Viktória
Lecsó tèlire ??️?
Lecsó tèlire ??️?

Először a hagymát kicsit meg kell dinsztelni ezután a paradicsom amit kicsit főzni kell,hogy levet engedjenés végül a paprika és a fűszerek. Meg kell főzni és ha kész a végén a ta...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Bogyós gyümölcs tartósítása
Bogyós gyümölcs tartósítása

Ha meleg van, hiába a hűtő, netán az átválogatás, a mimóza-érzékenységű bogyós gyümölcsök elég hamar átadják magukat az enyészetnek. Az is köztudott, hogy ha vízzel átöblítjük, me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Fokhagyma tinktúra
Fokhagyma tinktúra

A zúzott vagy darált fokhagymát tegyük bele a befőttes üvegbe, és öntsük fel az alkohollal. Jól zárjuk le, 10 napig hűvös helyen érleljük. Utána szűrjük le az oldatot , és a tinktú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SÜLT PARADICSOMSZÓSZ ***
SÜLT PARADICSOMSZÓSZ ***

Egy mélyebb tepsibe 1 dl olívaolajat önteni, és rászeletelni 4 kg paradicsomot, Arra 5 nagy fej vöröshagymát szeletelni, és 2 nagy fej gerezdekre szedett fokhagymát, Rászórunk 2 ev...

Elkészítési idő: 4 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk