Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

656. Levendula szörp


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100 g friss levendula
1 bögre cukor v. édesítő
1 bögre víz

Elkészítés:


Össze keverni,forralni, míg a levendula kiengedi a színét és besűrűsödik.
Tál, szűrő lecsöpögtetni, paszírozni Mehet hozzá kis citromlé.
Üvegbe tenni. Száraz dunszt.

656. Levendula szörp

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Befőzés,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Birsalma lekvár
Birsalma lekvár

---Mossuk meg alaposan a birsalmákat, különösen, ha molyhosak. --Daraboljuk fel (magház nélkül, bár abban van a zselésítő pektin). --Öntsünk rá 1 bögre vizet és főzzük puhára kb....

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Brigitta
Sárgabarackdzsem
Sárgabarackdzsem

A barackot váltott vízben többször megmossuk, lecsepegtetjük, kimagozzuk, és elfelezzük vagy negyedeljük. ( héját eltávolítjuk ) Rászórjuk a cukrot, és a hűtőbe tesszük egy éjszaká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Házi ételízesítő - sóval
Házi ételízesítő - sóval

A hozzávalókat megtisztítjuk, és egy apró lyukú húsdarálóval ledaráljuk. Beleszórjuk a szárított lestyánt és borsikafüvet, valamint a sót, majd jól elkeverjük. Üvegekbe töltjük,...

Elkészítési idő: 2 óra +
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Pesto alla genovese
Pesto alla genovese

Az olajos magot száraz serpenyőben lepirítjuk, hagyjuk kihűlni. A bazsalikom leveleit letépkedjük. Egy aprítógépbe dobjuk a fokhagymát, az olajos magot és a parmezánt, sózzuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk