100 g búzadara
7 g liszt
250 ml tej
100 g cukor
1 vaniliáscukor
3 tojássárgája
3 tojásfehérje
citromhéj
sütéshez:50 g margarin
díszítés:porcukor,sárgabaracklekvár
búzadara,liszt,tej összekeverni és 1 órát állni hagyni.
A tojássárgákat kikeverni a cukorral,vaniliáscukorral és hozzáadni a darás keverékkel.
A tojásfehérjét felverni a citromhéjjal és hozzáadni a darás keverékhez.
Nagy serpenyőbe öntjük,folyamatosan keverni,míg morzsákra esik szét.Ez kb. 30 perc.5 percig pihenni hagyjuk.
Egy nagy fazékba vagy nagy serpenyőbe tegyük bele az összes alapanyagot: spagettit, vékonyra szelt gombát, cukkinit és hagymát, valamint a zöldborsót és a friss oregánó vagy kakukk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMérjük ki egy edénybe a folyékony hozzávalókat és a sót, majd keverjük jól el. Ezután öntsük bele a lisztkeveréket és gyúrjuk csomómentesre. (Kissé lágy tésztát kell, hogy kapju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat és a tejet keverd habosra. A nedves komponenseket keverd össze a liszttel, sóval, szódabikarbónával – szép simára. Nagyon sűrű, egyáltalán nem folyós tészta, de ne ij...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőztem és hagytam teljesen kihűlni.Majd lereszeltem, megsóztam, nem kell sok só, mert a töltelék bryndzából ami sós. Megszórom vastag liszttel, és összegyúrom...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz