1,5 kg liszt
14 g porélesztő
1 kk cukor
4 dl tej
kb 5 dl víz
2 tojás
1 ek só
5 dkg margarin
1. Hagymát, gombát, sonkát apróra vágjuk. 2. A hagymát világosra pirítjuk, felöntjük a levessel vagy vízzel, megsózzuk, és ha egyet forrt, lefedve betesszük a meleg, de nem for...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. A bacont egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor a burgonya megfőtt egy kiolajozott hőálló edénybe tesszük és hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűnyolc szelet szalonnát leterítek majd a másik nyolcat keresztezve össze fűzőm. Én úgy csináltam hogy hol az 1 a 3 ,5 , 7 szeletet hajtottam fel utána egyet keresztbe tettem majd v...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűRétegelve: burgonya szeletelve, tojás szeletelve, húspép fele. Megismételjük. Beirdalt szalonna. Sütőbe vele. Ha a szalonna megsült, ráütjük a tojásokat. Mikor azok megsültek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű