1,5 kg liszt
14 g porélesztő
1 kk cukor
4 dl tej
kb 5 dl víz
2 tojás
1 ek só
5 dkg margarin
A húst összekeverjük az uborkával, a morzsával, a tojással, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel és a lereszelt hagymákkal, majd egy jó állagú masszává dolgozzuk. Vizes kézzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pancettát felkockázzuk, és megpirítjuk. A kenyerek tetejéről levágunk egy vékony csíkot, kicsipkedjük a belsejét 1 cm oldalfalat hagyva. A tojásokat felverjük a habtejszínn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet és a zöldségeket felkockázzuk. A vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a húst, és fehéredésig átsütjük. Megszórjuk ételízesítővel, borssal, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk,hasábra vágjuk .Kevés olajba bele reszeljük a füstölt hús kockát. Összekeverjük a burgonyával,tepsibe rakjuk,megsózzuk és megsütjük.
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: Könnyű