Családireceptkönyv.hu

395. Krumplipogácsa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg főtt krumpli
20 dkg vaj
liszt amennyit felvesz

bors

Elkészítés:


Krumplit sós vízbe főzni,leszűrni,összetörni.
Hozzá a vaj,liszt. Gombócot formálni,kicsit ellapítani.
230 fokon pirosra sütni.

395. Krumplipogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Eszter
CHEDDAR SAJTOS FALATKÁK
CHEDDAR SAJTOS FALATKÁK

Lereszeljük a sajtot. Az összes hozzávalóval összegyúrjuk. Folpackba csomagolva 20 percre a hűtőbe tesszük. Enyhén lisztezett felületen kb fél cm vastagra nyújtjuk és kiszaggatj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Hajtogatott, dupla sajtos pogácsa (Sóbors)
Hajtogatott, dupla sajtos pogácsa (Sóbors)

Az élesztőt morzsold langyos, cukros tejbe, és várj körülbelül 10 percig, amíg felfut. Ha jól megnő a térfogata, keverd az átszitált liszthez. Tedd hozzá a vajat, a tojássárgáját,...

Elkészítési idő: 45+20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hidegen kelesztett burgonyás pogácsa recept
Hidegen kelesztett burgonyás pogácsa recept

A cukros langyos tejbe morzsolt élesztőt fölfuttatjuk. Az összes hozzávalót összegyúrjuk egy nagy tálban. Addig gyúrjuk, amíg egynemű nem lesz a tészta. A tésztát lazán letakarjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar bryndzás pogácsa
bryndzás pogácsa

Az élesztőt egy pici cukorral, egy kis tejben felfuttatjuk. A liszthez hozzáadjuk a zsiradékot, a sót, a tojást, a kefirt, és a felfuttatott élesztőt. Jól összegyúrjuk, majd félr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk