1 kg liszt
2 tojás
2 ek. olaj
1 ek só
5 g sütőpor
5 dkg élesztő
pici cukor
kb. 5 dl tej
Mindent egy tálba teszek az élesztőt a cukorral és kb.1 dl tejjel felfuttatom, végül beleöntöm a lisztes keverékhez és szép hólyagosra bedagasztom. Mindjárt tetszés szerinti golyókat formálok és egy tálcára rakom egy kicsit letakarom és meleg helyen picit hagyom kelni,nem kell neki sok és bő forró olajban kisütöm.A sütőpor azért kell hogy puha könnyű legyen és egyáltalán nem lesz olajos mikor kisül.
Az alapanyagokat összekeverem simára dagasztom. Meleg helyen a kétszeresére kelesztem lefedve. Ujjnyi vastagra nyújtom, fánkszaggatóval, vagy pohárral kiszaggatom, letakarom és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítés menete: 1. TangZhong keverék készítése, a hozzá járó liszt és tej összemelegítése a videón bemutatott formában. 2. TangZhong keverék szobahőmérsékletűre hűtése. Tov...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGyurmától picivel lágyabb tészta kell. 210 fokon előmelegített sütőbe tesszük, ha beteszem 1 perc múlva 170 fokra kb. 20 percig sütni,
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes--az élesztőt felfuttatjuk ,a többi hozzávalót összedolgozzuk -kétfelé vesszük a tésztát az egyikbe belegyúrjuk a kakaót -duplára kelesztjük -a fehér tésztát kinyújtjuk megszorj...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Könnyű