Családireceptkönyv.hu

416. Sósrúd /ecetes


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg liszt
50 dkg margarin
3 tk.só
15 g sütőpor
12 ek .víz /125 ml/
2 ek. 20% ecet /25 ml/

kenés:1 tojás

szórás: szezámmag,reszelt sajt

Elkészítés:


Este összegyúrni.Hűtőbe tenni. Reggel nagyon vékonyra nyújtani.
Megszórni ,sajttal,szezámmaggal.Felvágni, lekenni tojással.
200 fok 15-25 perc. Légkeverésen.
Lehet 2-3 mm nyújtani,akkor csavarunk rajta egyet.

416. Sósrúd /ecetes

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Medvehagymás pogacsa
Medvehagymás pogacsa

A liszteket elkevertem a sóval és elmorzsoltam benne a margarint. A közepébe öntöttem a tejben felfuttatott élesztőt, a tojásokat, majd a tejföllel dolgoztam össze, hogy a tészta s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Csavart - sörös sajtos rúd
Csavart - sörös sajtos rúd

A sört langyosra melegítjük, krémesre elkeverjük benne az élesztőt, hozzákeverjük benne a vajat. A fehér lisztet és a rozslisztet összevegyítjük, beletesszük a sót, az élesztős k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Monamari
Sajtosrúd
Sajtosrúd

A lisztet elkevertem a sütőporral, gyúródeszkára szitáltam, majd hozzáadtam a sót. Elmorzsoltam benne a margarint, majd a vízzeel elkevert ecettel együtt egynemű tésztává állított...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Medvehagymás keksz
Medvehagymás keksz

A kétféle lisztet szitáljuk bele egy tálba, majd keverjük hozzá a sót. Ezután adjuk hozzá a felkockázott vajat, majd kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kellően morzsalékos, kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk