A barna piskótához:
4 tojás
4 evőkanál cukor
2 evőkanál olaj
4 evőkanál víz
4 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
Fehér tésztához:
6 tojásfehérje
220 g cukor
100 g vagdalt, pirított dió
1 meggykompót
200 ml liszt
Krémhez:
6 tojássárgája
200 g cukor
300 ml tej
1 vanília puding
3 vaníliás cukor
250 g vaj
Csoki máz a tetejére:
160 g csoki
20 g vaj
50 ml Meggle cukrászhab (habtejszín)
Az alapanyagokat keverjük össze, majd 8-10 perig pihentessük. Ezalatt a massza be fog sűrűsödni. Kiolajozott forró serpenyőben közepes hőfokon süssük ki (tovább kell sütni, mint a...
Elkészítési idő:180fok 30-35 perc
Elkészítési idő:A pitesütőt kivajazzuk. A gyümölcsöt a cukrot és a pudingport összekeverjük és a formába szórjuk. A sütőt 180-190 fokra előmelegítjük. A lisztet, sütőport, cuk...
Elkészítési idő: