A barna piskótához:
4 tojás
4 evőkanál cukor
2 evőkanál olaj
4 evőkanál víz
4 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
Fehér tésztához:
6 tojásfehérje
220 g cukor
100 g vagdalt, pirított dió
1 meggykompót
200 ml liszt
Krémhez:
6 tojássárgája
200 g cukor
300 ml tej
1 vanília puding
3 vaníliás cukor
250 g vaj
Csoki máz a tetejére:
160 g csoki
20 g vaj
50 ml Meggle cukrászhab (habtejszín)
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Két cipóra osztjuk. 1 órára a hűtőbe tesszük,folpacba csomagolva. Az első cipót 4 mm-re kinyújtjuk,cakkos szaggatóval kiszúrjuk és 180 C fokon 7...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet megmelegítjük a cukorral. Elveszünk belőle kb. 1 dl-t, langyosra hűtjük, ebbe morzsoljuk és felfuttatjuk az élesztőt. A többibe beledobjuk a vajat, és kavargatjuk, míg elol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű