4 tojás
30 dkg liszt
30 dkg porcukor
2 dl étolaj
csipet só
1 csapott ek szódabikarbóna
1/2 kg alma
lekvár a kenéshez
Almát lereszeljük.
A tojást, a lisztet, a porcukrot, az étolajat, a csipet sót és a szódabikarbónát összekeverjük,majd a lereszelt almát beleforgatjuk.
Sütőpapírral kibélelt közepes tepsibe öntjük és megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük, majd megkenjük lekvárral a tetejét.
Áztasd be a datolyát annyi vízbe, amennyi éppen ellepi. Áztatás után pürésítsd a datolyát botmixerrel a vízzel együtt. Keverd össze egy tálban a kókuszkocka minden hozzávalóját....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A zabkekszet összetörjük, vagy aprítóban ledaráljuk. 2.A túrót, a mascarponét, vaníliát és a porcukrot alaposan kikeverjük. 3.Előveszünk négy poharat, szórunk az aljára kek...
Elkészítési idő: 15 percq Nehézség: KönnyűA tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd a Rama margarinnal. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és simára dolgozzuk. Kettévesszük a masszát. Az egyik felét beletesszük a kikent...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krém hozzávalóit kikeverjük, sűrű krémmé főzzük. A margarint habosra keverjük a cukorral és a hozzákeverjük félig kihűlt krémhez. A végén hozzá adjuk a tojásfehérje habját. G...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű