oliva olaj vagy kokuszolaj
1 fej vöröshagyma
10 dkg sárgarépa
30 dkg karalábé
1 krumpli
kakukkfű, só, bors
1 dl főzőtejszin
A zsiradékon az apróra vágott hagymát megpiritom, aztán a karikára vágott répát és krumplit is kicsit megpárolom.
Ha átpárolódott , hozzáadom a kockára vágott karalábét és a fűszereket. Annyi alaplével/vizzel, hogy ellepje hagyom puhulni.
Ha kész, botmixerrel pürésitem, a főzőtejszinnel 2-3 percig főzöm, a lé sürüségét a kivánt mértékben felöntöm.
A piritás és a saját lében párolástól az izek nem vesznek el.
A fokhagymat aprora vagom es keves olajon megdinsztelem Felontom vizzel, amikorr forr beleteszem a salatat es a kaprot E;keszitem a tojasrantottat (omlett) Felverem a tojasokat,...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesCsontból alaplevet főztem, a főzési idő vége felé hozzáadtam a zöldségeket és amikor azok is megpuhultak, a levet leszűrtem, a zöldségeket visszaraktam a lébe és ismét felforraltam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apró kockára vágjuk, a zöldségeket karikára, a burgonyát kockára. A hagymát zsiradékon fedő alatt puhára pirítjuk, rászórjuk a paprikát, hozzáadjuk a zöldségeket és fedő...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű