2 dl rum, 3 dl OKÉ tejszin, 2 cs vaníliás cukor, 15 ek porcukor, 2 db tojássárgája, 2 kis zacskós capuccino ( lila ír)
A tojássárgákat kikeverni a porcukorral, tejszínt hozzáönteni, majd a capuccinó port is hozzá keverjük és legvégén a rumot hozzáadjuk. Üvegbe töltjük és jól összerázzuk.
Trutymákolás után be kell vágni a hűtőbe egy fél órára, hogy megdermedjen, aztán mehet rá/bele mindenféle, ami szem-szájnak ingere. Jelen esetben áfonya, goji és még kakaóbab. Az a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzirupot főzünk a cukorból és vodka felhasználása esetén 1 dl, alkohol esetén 6 dl vízből. Hozzáadjuk a meggybefőttet a levével, és a fűszerekkel együtt felfőzzük. (A citrom héját...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra tört fehér csokit és a cukrot felolvasztjuk a tejszínben (30% zsírtartalmú habtejszínt használtam), beletesszük a fél kikapart vanília rudat. A hideg tejben elkeverjük a...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű