Hozzávalók:
8-10 nagy méretű csiperkegomba
500-600 g darált sertéscomb
1 fej hagyma
tejföl
sajt
2-3 kávéskanál őrölt fűszerpaprika
1 paradicsom
olaj
só, bors
Darált hússal töltött gombafejek
A hagymát kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk. Folytonos kevergetés mellett megvárjuk, amíg a hús egyenletesen szétesik. Ekkor egy pici vízzel felengedjük, hogy nehogy megégjen. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát és belevágjuk a paradicsomot, Kb. 20-25 perc alatt puhára pároljuk, gyakori kevergetés mellett ügyeljünk a folyadék visszapótlására. Eközben előkészítjük a gombafejeket, kiszedjük a tönköket. A gombákat nyersen megtöltjük a töltelékkel, a tetejére tejfölt teszünk és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben rácsos tepsin aranybarnára sütjük.
Alaposan áttörjük a túrót, majd a búzadarával, két tojással, és egy csomag vaníliás cukorral jól összedolgozzuk. Legalább egy órára a hűtőbe tesszük. Közben a tejfölt keverjük ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHáromszor ledaráljuk a húsokat, lényeg, hogy minél pépesebb legyen. Fűszerezzük (csombor,fokhagyma apróra vágva), mehet bele a szódabikarbóna, bors, só, majd a leszűrt húsleves.Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTerítsd ki a tésztát egy sütőpapírra, és szórd meg reszelt sajttal. Fektess rá néhány szelet bacont, és üss rá 3-4 tojást.Fűszerezd kedved szerint, végül szórd meg egy kis snidling...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. 2. A fokhagymát megpucoljuk, és felaprítjuk. A hagymát meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. A hagymát, fokhagymát és a kakukkfüvet az olajb...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű