Hozzávalók:
900 g pörkölt földimogyoró
800 g mandula forgács
330 g tejcsoki
100 g ét csoki
díszítésnek lehet: bármilyen színes cukorka (akár összetörve)
Hozzávalók:
900 g pörkölt földimogyoró
800 g mandula forgács
330 g tejcsoki
100 g étcsoki
díszítésnek lehet: bármilyen színes cukorka (akár összetörve
A májat egy napra annyi jeges tejbe áztatjuk, amennyi ellepi. A beáztatott májat kivesszük a tejből, szárazra töröljük. Megtisztítunk egy lilahagymát és három gerezd fokhagymát....
Elkészítési idő: 15 min Nehézség: KönnyűA hájat lehártyázzuk, majd húsdarálón átdaráljuk. 25 deka lisztet a hájjal és az ecettel összedolgozunk, majd hűtőbe tesszük. A maradék lisztet és a két tojássárgáját a sóval és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet apró kockára vágjuk. A tojást felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a reszelt sajtot, az apróra vágott petrezselymet a majonézt és a lisztet és ös...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet kétféleképpen is tölthetjük. Vagy zsebet vágunk a filébe, vagy nagyobb, vékony szeleteket vágunk, amihez egy klopfoló segítségét is hívhatjuk, a tölteléket a szelete...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes