Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
A páchoz:
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál fehérbor
1 mokkáskanál fehérbors
só
A bundához:
1 teáskanál sütőpor
3 evőkanál Vénusz olaj
2 db tojás
3 evőkanál liszt
2 evőkanál étkezési keményítő
só
2 dl víz
A mázhoz:
1 dl ketchup
2 teáskanál étkezési keményítő
2 evőkanál méz
1 kávéskanál cukor
Valamint:
1 teáskanál szezámmag
Elkészítés:
A csirkemelleket nagyobb kockákra vágtam, a pác hozzávalóit összekevertem, ebbe a húst bepácoltam.
A bundához valókat összekevertem, a húsokat beleforgattam ebbe a tésztamasszába, és olajban kisütöttem.
A mázhoz valókat összekevertem, és a kisült, lecsepegtetett húsokat belemártogattam. Szezámmaggal megszórtam, rizzsel tálaltam.
1. A burgonyát héjában enyhén sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen áttörjük vagy lereszeljük. 2. A hagymát tisztítás után apró kockákra vágjuk, majd az olajon - kis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa marha vagy sertés húst kockára vágom,a csirkét darabjaira szedem,a hagymát apró kockára,a fokhagyma gerezdeket 4 felé vágom és 1 nagy kanál zsíron meg fonnyasztom,rá teszem az ap...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: Könnyű50 dkg fodros nagykocka tészta 1 db tojás 5 dkg vaj 4 dl tejföl 15 dkg gomba 1 fej hagyma 1 evőkanál gorombára vágott petrezselyem só...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-A húsokat megmossuk, szükség szerint kicsontozzuk, majd feldaraboljuk. - A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd apró darabokra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, és köz...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Nehéz