Családireceptkönyv.hu

Túrós hajtogatott pogácsa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Én is csak egy nagyon kezdő sütögető vagyok itt a tuti recept.

25 dkg ráma 50 dkg liszt 25 dkg tehéntúró 2 dl tejföl 1 tojás 10-15 kg reszelt sajt 4 dkg élesztő 1 kk só egy csipet cukor a tetejére 1 tojás.

Mindent keverj össze nem kell az élesztőt keleszteni azt is morzsold bele a lisztbe . a lényeg hogy 3x hajtogasd fél óránként 225 fokon 15 percig sütni ...ennyi !! ebben senki nem fog csalódni

Elkészítés:


Mindent keverj össze nem kell az élesztőt keleszteni azt is morzsold bele a lisztbe a lényeg hogy 3x hajtogasd fél óránként 225 fokon 15 percig sütni ...ennyi !! ebben senki nem fog csalódni

Túrós hajtogatott pogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anikó
411. Sajtós borzas
411. Sajtós borzas

A hozzávalókat összedolgozni,1 órát keleszteni. Ujjnyi vastagra nyújtani.1 tojásfehérjét,1 tk .paprikával felverni és megkenni a tészta tetejét. Szaggatni,180 fok kb 30 perc A kré...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Kelesztés nélküli sajtosrúd
Kelesztés nélküli sajtosrúd

A lisztet a sóval, sajttal, tojással, zsírral és a tejföllel elkeverjük. A cukros tejben az élesztőt felfuttatjuk, majd a tésztához öntjük, jól összedolgozzuk. Lisztezett deszkára...

Elkészítési idő: 30 min
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Amália
Káposztás virslis falatok
Káposztás virslis falatok

Az apróra vágott hagymát megpároljuk. Hozzáadjuk a káposztát, és 1-2 dl almalével felöntve puhára pároljuk. A tejfölbe keverjük a mustárt, sózzuk, pici cukorral ízesítjük. A tés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Viktória
Sós-sajtos tekercs (momwithfive)
Sós-sajtos tekercs (momwithfive)

Első lépésként futtassuk meg az élesztőt egy deciliter cukros, langyos tejben. Vegyük elő a robotgép üstjét, tegyük bele a többi hozzávalót, majd a végén adjuk hozzá a felfuttatot...

Elkészítési idő: 15 perc +25 süt
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk