80 dkg sertéslapocka
10 dkg füstölt szalonna
2 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
majoranna
só, bors
petrezselyem
1 kg krumpli
A szalonnát felkockázom és kisütöm a zsírját, ha kész, akkor kiveszem a szalonna darabokat és félreteszem. A hagymát és fokhagymát vékony karikára vágom, a szalonna zsírján üvegesre párolom. Az apróbb kockára vágott húst rádobom a hagymára, visszarakom a szalonnadarabokat is, megsózom, borsozom, meghintem majoránnával és lassú tűzön párolom, ha saját levét elfőtte, pótolom vízzel, amíg puha nem lesz. A kis kockára vágott krumplit forró olajban kisütöm és hozzákeverem a megpuhult és rövid lére sűrített apró pecsenyéhez.
Mindent összekeverve, a combokat belehelyezni és legalább egy napot pácolni. 200 fokon alufoliás tepsibe megsütni,
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpároljuk, sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és a vizet. Takarékon fűzzük. A savanyúságát tompítsuk a mézzel. Közben pároljuk meg a zöldséget....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat, a sót, a borsot, a lisztet, a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet és a reszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet apróra felkockázzuk és a masszához keverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat megtisztítjuk, félkarikára vágjuk, olajon megpirítjuk. Hozzákarikázzuk a zöldpaprikát, pár percig sütjük, közben a húst csíkokra vágjuk, és a hagymához adjuk. B...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű