1 kg háztartási keksz
A töltelékhez:
1 l tej
3 csomag vaníliás pudingpor
2 csomag vaníliás cukor
4 db tojás
1 csomag zselatin
13 evőkanál cukor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
A csokimázhoz:
10 dkg ét tortabevonó
kevés olaj
A tepsi alját kirakjuk keksszel.
A töltelékhez egy edényben összekeverjük a hozzávalókat. Ezt sűrű krémmé főzzük. Hagyjuk félig kihűlni, majd hozzákeverjük a tojások felvert habját.
A cukrot a margarinnal habosra keverjük, és az előző krémmel összekeverjük.
A krémtölteléket ráöntjük a tepsiben lerakott kekszre, majd a tetejére még egy réteg kekszet helyezünk.
A csokimázhoz a csokit apró darabokra tördeljük egy kis edényben, hozzáöntünk egy kevés olajat, és gőz fölött felolvasztjuk. A süti tetejére öntjük, elsimítjuk.
1 éjszakát hagyjuk állni, hogy a keksz megpuhulhasson.
Thangzongot elkészítjük ki hütjük. Tészta hozzávalaóit bedagasztjuk, kelesztjük. majd két egyforma darabra osztjuk. téglalap alakura nyújtjuk. megkenhetjük lekvárral ( ez most n...
Elkészítési idő:Cukor, tojás kikeverni.Hozzá margarin,vaníliáscukor, tej, liszt,sütőpor összekeverni. A tészta felét 25 x 35 cm-es tepsibe öntjük,rátesszük a tölteléket.Ráöntjük a tészta másik fe...
Elkészítési idő:A hozzávalókat összekeverjük,gyúrjuk,majd kis gombócokat formálva,meghempergetjük kókusz reszelékben és egy tányérra halmozzuk a gombócokat.Befaljuk :)
Elkészítési idő: 30 perc