Tésztához: - 30 dkg ráma, 50 dkg liszt, 20 dkg cukor, 1 sütőpor, 4 tojás
Massza: 65 dkg gesztenye, 10 dkg porcukor, 2 csomag vanília cukor,
kevés tej. Tejszínhab ! Gyümölcs !
A tészta alapanyagait összegyúrjuk, korongokat szaggatunk belőle, és ezekre kerül rá 1-1 teáskanál gesztenyés massza, majd együtt az előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük. (10-15 perc).
Amikor kihűlt rányomjuk a tejszínhabot és egy szem gyümölcsöt teszünk minden korong tetejére !
Bármilyen más gyümölcs is rakható a tetejére !
A mascarponét kikeverjük a vaníliával, mézzel és málnával. A babapiskótákat beleforgatjuk a kávés-kakaós-barna cukros-málna pálinkás keverékbe. A piskótákra rétegesen rakjuk a kr...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a kakaón kivűl rugalmas tésztává gyúrjuk, majd kettéosztjuk. Az egyik feléhez hozzágyúrjuk a kakaót. Kinyújtjuk mind a két lapot, egymásra tesszük, majd feltekerjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A töltelékkel kezdünk. ▪️A diót az édesítővel és a tejjel felforraljuk, majd kihűtjük. ◾️A lisztet átszitáljuk, a sütőporral elkeverjük, és a margarinnal elmorzsoljuk. ◾️Hoz...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesMindenek előtt a túrót egy nagyobb tálba (amiben a későbbiekben összedolgozzuk majd a masszát) áttörjük egy szűrőn.megmosott Hozzáadjuk a porcukrot. A zselatint beáztatjuk. Porzs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű