3 db M-es tojásfehérjét habosra verünk, hozzákeverünk 3 lapos evőkanál porított eritritet, 3 lapos evőkanál Nocarb rostmixet és 25 dkg natúr gesztenyemasszát. Habzsákból sütőpapírral bélet tepsibe tetszőleges formákat nyomunk. Előmelegített sütőben 180 fokon, kb 10 percig sütjük.
A piskótát mindig ugyanezzel a módszerrel készítem, már évek óta sikerrel, igazság szerint ehhez egy erős állványos mixerre van szükség. De természetesen a szétválasztós módsze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához a vajat, a porcukrot és a tojássárgáját habosra keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt citrom héját is + a csipet sóval összekevert lisztet és összegyúrjuk a tésztát....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűegy evökanál zselatint leöntöd 6 evökanál vizzel megvárod mig megdagad majd alágyujtod a gázt beleteszel 5dkg vajat és két evökanál mézet felmelegited de nem fözöd leveszed és kihü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojást a cukorral habosra keverjük. 2. Apránként hozzáadjuk a többi hozzávalót is, és alaposan összedolgozzuk. 3. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük. 4. Közepesen mele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű