10 dkg, rozsliszt, 10 dkg rizsliszt, 10 dkg búza liszt. 12 dkg zsír, 1 kávéskanál szódabikarbóna, csipet só, 1 kisebb kanál eritrites-stivia, 1 közepes méretű tojás, citromhéj, vanilia aroma, karobpor
Összegyúrni, két részre osztani. A világos tésztába citromhéjat reszelünk és 1 teáskanál vanilia aromát teszünk. A másik tésztába egy teáskanál karobport. Mindkettőt kinyújtottam egymásra fektettem, feltekertem és szeleteltem, majd 180 fokon 15 perc alatt világosra sütöttem.
Sütőtök lekvárral, sárgarépa lekvárral, cukkini lekvárral kenhetjük !
A 6 tojásból a szokásos módon piskótát sütünk, kihűtjük, majd vízszintesen kettévágjuk és elkészítjük a krémet. Tejbegrízt főzünk a tejből és a búzadarából. A vajat a porcukorral...
Elkészítési idő:→ a rizst mosd át többször, jó alaposan, hideg vízben, addig amíg átlátszó lesz a víz (én csináltam már rizottórizsből is, mert csak az volt épp itthon :), de ebben az esetben azt...
Elkészítési idő: