Családireceptkönyv.hu

Pálinkás sárgabaracklekvár


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1,5 kg magozott sárgabarack
- 30 dkg cukor
- 1 csomag 3:1 zselésítő
- 1 dl barackpálinka

Elkészítés:


A barackokat leturmixoljuk, maradjanak azért benne darabok.
Összekeverjük a cukorral, a pálinkával és a zselésítővel és felforraljuk. Forrástól számítva 3 percig főzzük. A képződött habot eltávolítjuk.
Sterilizált üvegekbe tesszük, öt percre fejre állítjuk, majd visszafordítjuk és hagyjuk kihűlni.

Trükkök, tippek, praktikák:


6 db 2dl

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tudasfaja.com DON'T MISS Home   >   RECEPTEK   >   B
Tudasfaja.com DON'T MISS Home > RECEPTEK > B

Tudasfaja.com DON'T MISS Home > RECEPTEK > BEFŐTTEK > Rakj el paradicsomot télire! Ez a legétvágygerjesztőbb pácolt paradicsom, amit valaha ettem! Rakj el paradicsomo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fagyi - banános-mogyorós-proteines
Fagyi - banános-mogyorós-proteines

A hozzávalókat turmixgépben alaposan turmixold össze homogén, pépes állagúra. Ha szükséges, akkor plusz édesítőt is tehetsz bele - bár a protein és a banán miatt ez nem mindig szük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggybefőtt
Meggybefőtt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk