4 tojássárgája
4 ek tejföl
4 ek parajpüré
4 tojásfehérje
4 ek liszt
20 dkg tejfölös töltelék
reszelt sajt a tetejére
A fehérjéket habbá verjük és hozzáadjuk a lisztet.
A sárgáját összekeverjük a tejföllel és pürével, majd a két egységet összekeverjük.
180 fokon mint a piskótát megsütjük (sütőpapír, vaj).
Melegen megkenjük a töltelékkel és feltekerjük.
Visszatesszük a sütőbe. A tetejét tejföllel vagy margarinnal megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.
Az avókádókat megpucoljuk. Itt találtok rá pár módot: Majd egy tálban villával összetörjük pépesre és rányomjuk a lime levét. A lilahagymát és a paradicsomot apró kockákra v...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 170 fokra előmelegítjük. Egy egy 30 x 20 cm-es tepsit vajjal kikenünk. A tojást egy nagy tálban felverjük, hozzáadjuk a sütőporos lisztet, simára keverjük, majd a cukkin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit mosd meg, a végeit vágd le, és nagyobb lyukú reszelőn reszeld le, majd sózd meg. Pihentesd pár percig, utána nyomkodd ki, tedd hozzá az apróra vágott vöröshagymát, a zúz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÍgy készítsd: 1. A sütőt kapcsold be 180 fokra. 2. A karfiolt szedd rózsáira, késsel vagdald át, majd sós vízben főzd 2 percig. Azonnal szűrd le. Teríts el egy kivajazott tűz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű