Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Spenót rolád


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 tojássárgája
4 ek tejföl
4 ek parajpüré
4 tojásfehérje
4 ek liszt

20 dkg tejfölös töltelék
reszelt sajt a tetejére

Elkészítés:


A fehérjéket habbá verjük és hozzáadjuk a lisztet.
A sárgáját összekeverjük a tejföllel és pürével, majd a két egységet összekeverjük.
180 fokon mint a piskótát megsütjük (sütőpapír, vaj).
Melegen megkenjük a töltelékkel és feltekerjük.
Visszatesszük a sütőbe. A tetejét tejföllel vagy margarinnal megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Brokkolifasírt pirított magvakkal
Brokkolifasírt pirított magvakkal

A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben előfőzzük. Ezután rögtön hideg vízbe tesszük, hogy megállítsuk a főzési folyamatot. A különböző magvakat száraz serp...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ájult imám, avagy fahéjas töltött padlizsán
Ájult imám, avagy fahéjas töltött padlizsán

1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A padlizsánokat hámozatlanul, hosszában kettévágjuk, mélyen bekockázzuk, 1/2 órára erősen besózzuk, műanyag szűrőtálba állítjuk, hogy kes...

Elkészítési idő: 1 ó 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Anita
Édes-savanyú padlizsán
Édes-savanyú padlizsán

1. A padlizsánokat megmostam, levágtam a két végét és felkockáztam, besózva félre tettem. 2. Megmostam, meghámoztam és felaprítottam a répát, hagymát. 3. A padlizsánkockákat leöb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Cukkínis stefánia
Cukkínis stefánia

A cukkinit és a sajtot reszeljük le egy nagyobb lyukú reszelőn. A cukkinit enyhén sózzuk be, majd hagyjuk kicsit állni, még levet enged. Ezután gyengéden nyomkodjuk ki belőle a viz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk