1 fej vöröshagyma
2 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
2 szál sárgarépa
80 dkg hámozott paradicsom (2 konzerv)
só, bors
2-3 ág friss kakukkfű
4-5 levél bazsalikom
1 kk szárított oregánó
10 dkg mini mozzarellagolyó
Az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, majd rádobjuk az aprított fokhagymát. Hozzáadjuk a felkarikázott répát és kevés vízzel felöntve puhára pároljuk.
Mikor megpuhult zöldség keverjük hozzá a paradicsomot, ízesítsük sóval, borssal, kakukkfűvel, bazsalikommal, oregánóval. Öntsük fel egy liter vízzel és forraljuk össze a levest.
Tálaláskor ízesítsük a friss bazsalikomlevéllel és tegyük a tetejére a mozzarellagolyókat.
Egy magas falú lábasban forrósítsd fel a zsiradékot, pirítsd meg rajta a felkarikázott póréhagymát, majd a fokhagymát is add hozzá. Keverd bele a zöldségdarabokat, és pár perc alat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehús alaplevet felforraljuk, majd hozzáöntjük a csemegekukoricát, és 10 percig főzzük. Amíg a kukorica fő, egy pohárban az étkezési keményítőt hideg vízzel elkeverjük (kb....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vajon futtasd meg a hagymát és a fokhagymát, dobd rá a karfiol felét, öntsd fel vízzel, fűszerezd, add hozzá a petrezselyem zöldet, főzd puhára, turmixold le. A darált húst keve...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesZsíron megpirítjuk a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott füstölt csülköt. Felkockázzuk a sárgarépát és a fehérrépát, rózsáira szedjük a karfiolfejet, felka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű