• 6 tojás
• 6 evőkanál cukor
• 1 csomag vaníliás cukor
• 6 púpozott evőkanál liszt
• 1 csomag sütőpor
• 1 csipet só
Keverd habosra a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral egy nagy tálban. Szitáld a lisztet tálba, és alaposan keverd össze a sütőporral. A tojások fehérjéből készíts kemény habot. A tojássárgájára szórd rá a liszt felét, tedd rá a tojásfehérjét, majd a tetejére hintsd rá a maradék lisztet. Fakanállal óvatosan dolgozd össze, úgy, hogy a tojáshab ne törjön össze. Öntsd a masszát sütőpapírral kibélelt sütőformába, és 200 fokra előmelegített sütőben süsd aranysárgára - akkor készült el, ha a teteje kissé elkezd barnulni. A megsült piskótát kis ideig hagyd a sütőben hűlni, majd rácsra borítva húzd le róla a sütőpapírt, fordítsd meg, és hagyd teljesen kihűlni.
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A lisztet a sóval és a sütőporral elkeverjük, majd a vajjal elmorzsoljuk. (Ha van aprítógépünk, akkor abba tegyünk bele mindent.) Amikor már elég...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesAz epret megmossuk és felezzük. A töltelék hozzávalót egy evőkanál búzadara kivételével kikeverjük. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Lisztezett munkafel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot a tasakon lévő utasításnak megfelelően megfőzzük, és beletesszük a rumaromát, a vaníliás cukrot, cukrot és egy kevés citromlevet. A tészta hozzávalóit jól kikev...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tésztához a hozzávalókat tálba rakom,kivétel a tej mert azt a végén adom hozzá amennyit felvesz a tésztánk nekem elég volt pont a 1,5 dl és összegyúrom.A krémhez a margarint kiha...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz