50 dkg darált keksz
15 ek. tej
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
4-5 ek. kakaópor
rumaroma v. rum
zöld mandulaaroma/mandulaaroma és zöld ételfesték
10 dkg kókuszliszt
1 főző csoki
A darált kekszet egy tálba öntjük. Hozzáadjuk a porcukrot, majd a 13 ek. tejben felolvasztott vajat. Masszát két részre osztjuk. Egyikbe rumaromát és a kakaót tesszük, a másikba a mandulaaromát, kókuszlisztet és a 2 ek. tejet. Tálcára alufóliát teszünk, rányújtjuk a barna, majd arra a zöld masszát. Tetejére csokit simítunk. Pici kockára vágva tálaljuk.
Liszt helyett porcukorral nyújtsunk.
A tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá vertem. A sárgájákat fehéredésig kevertem a cukorral és édesítővel, majd a sajtreszelőn lereszelt margarint is hozzákevertem. A sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összekeverjük, és sütjük. Mikor kihűlt kettőbe vágjuk. Az egyik felét elmorzsoljuk. A krémhez a baracklekvárt és a cukrot megfőzzük 2,5dl vízben, mikor kihűlt...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepestészta anyagokat összegyúrom és kettéveszem 4o-6o% arányban. A 6o % tésztát kinyújtom és a kikent tepsibe teszem. Krém elkészítése:pudingport, tejet, 8 csapott evőkanál cukrot öss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű