Húspogácsa hozzávalói: 40 dkg darált sertés lapocka (lehet vegyesen marha és sertéshúsból is)
10 dkg erős sajt (edami, gouda).
só, bors
A húsból vékony köröket formálunk. Egy húspogácsára teszünk jó sok reszelt sajtot, majd befedjük egy másik koronggal. Villával összenyomkodjuk, és az egyik oldalát sózzuk, borsozzuk. Majd forró serpenyőben kevés zsiradékon sütni kezdjük. Itt megsózzuk, borsozzuk a húspogácsa másik oldalát is.
1. A gyorsrizst puhára főzöm, majd a vöröshagymát kicsi olajon megdinsztelem, belerakom a káposztát, borssal megszórom és kevés vizet aláöntve majdnem puhára párolom. 2. Egy jé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karaj szeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. 2. A felhevített zsírban készre sütjük a húst. Ha elkészült, egy tányérba tesszük és lefedjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA rizst sós vízben megfőzzük, a szalonnát felszeleteljük, majd zsírjára sütjük. Kivesszük, majd a visszamaradt zsíron megdinszteljük a felaprított hagymát, paprikát és paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A húst alaposan besózom, megszórom az őrölt köménnyel. 2 ek zsírt felolvasztok, belekeverem a reszelt fokhagymát, bekenem vele a besózott, köménnyel megszórt húst, me...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű