Családireceptkönyv.hu

Mátrai borzas


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Sertés karaj, Sós palacsinta tészta
A tésztába belekeverni a krumplit (reszelve) sót, borsot, zúzott fokhagymát

Elkészítés:


A karajt kiklopfoljuk sóval, borssal, ízesítjük. A palacsinta tésztába mártott húsokat forró olajban kisütjük. A kisült húsokat tepsibe rakjuk tetejére tejfölt, és reszelt sajtot teszünk majd sütőben ropogósra, sütjük kb. 20 perc.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fasírt
Fasírt

A vöröshagymát megpucolom, apróra vágom és kevés zsiradékon megfonnyasztom. A megfonnyadt hagymát a darált húshoz öntöm, ráütök két tojást, belenyomom a 3 gerezd fokhagymát. Egy tá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lecsós tarja rizzsel
Lecsós tarja rizzsel

A húsokat megsózzuk, -borsozzuk -. Egy serpenyőben felhevítünk 4-5 ek olajat, belerakjuk a tarjaszeleteket, mindkét oldalukat elősütjük, majd 1 dl vizet öntünk alá, és megpároljuk...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Közepes
share
Cigánypecsenye
Cigánypecsenye

Először készítsük el a pácot, amiben a húsok pihenni fognak. Öntsük egy tálba a 4 evőkanál olajat, nyomjunk hozzá 4 gerezd fokhagymát és a mustárokat. Szórjuk hozzá a fűszerpaprika...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk