Sertés karaj, Sós palacsinta tészta
A tésztába belekeverni a krumplit (reszelve) sót, borsot, zúzott fokhagymát
A karajt kiklopfoljuk sóval, borssal, ízesítjük. A palacsinta tésztába mártott húsokat forró olajban kisütjük. A kisült húsokat tepsibe rakjuk tetejére tejfölt, és reszelt sajtot teszünk majd sütőben ropogósra, sütjük kb. 20 perc.
A hozzávalókat feldaraboljuk. A húst befűszerezzük és 1-2 órára hűtőbe tesszük. -A krumplikat sózzuk, borsozzuk. Pálcikára szépen felfűzzük őket: hús, hagyma, kolbász, krumpli,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA húst feldaraboljuk és 1 fej fokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval és szemes borssal ízesített vízben megfőzzük. A kechupot, az őrölt borsot, a mézet, 4 gerezd préselt f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csülköket alaposan megtisztítjuk, és kicsit lecsöpögtetjük. 2. Egy közepes méretű tepsit kikenünk zsírral. 3. Az olajat egy tálkába öntjük és belezúzzuk a fokhagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA páchoz egy keverőtálba öntsünk olajat, amire reszeljük rá a fokhagymákat, majd szórjuk bele a fűszerpaprikát, és a majorannát. Adjuk hozzá a mustárt, és sózzuk-borsozzuk az egés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű