menu

Családireceptkönyv.hu

Mátrai borzas


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Sertés karaj, Sós palacsinta tészta
A tésztába belekeverni a krumplit (reszelve) sót, borsot, zúzott fokhagymát

Elkészítés:


A karajt kiklopfoljuk sóval, borssal, ízesítjük. A palacsinta tésztába mártott húsokat forró olajban kisütjük. A kisült húsokat tepsibe rakjuk tetejére tejfölt, és reszelt sajtot teszünk majd sütőben ropogósra, sütjük kb. 20 perc.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejszínes ragu
Tejszínes ragu

Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott húst,fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk. Kevés vízzel felöntjük, mikor már ke...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Óvári sertésszelet
Óvári sertésszelet

A kiklopfolt hússzeleteket sózd, borsozd és mind a két oldalát meglisztezve, kevés forró zsiradékon mindkét oldalán süsd meg és rakd szép sorba egymás mellé egy tepsibe, vagy hőáll...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Baranyai töltött szűz
Baranyai töltött szűz

1. A húst kiklopfoljuk. 2. A szalonnát kockákra vágjuk, majd a darált hússal, fűszerekkel és fokhagymával összekeverjük. 3. A masszát a hússzeletekre kenjük, majd összegöng...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hentes tokány (paleo)
Hentes tokány (paleo)

A hagymát vágd apróra. A sertéshúst, a szalonnát, a tarját és a csemege uborkát vágd fel csíkokra. Kacsazsíron dinszteld meg a vöröshagymát, majd dobd rá a szalonnát is, kicsit pi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk