1 rész 10 %-os ecet
3 rész víz
üvegenként: 2 csapott ek cukor
1 tk só
+ Babérlevél, szemes bors, köménymag, koriander, mustármag, kapor, torma
A megtisztított alapanyagokat összeaprítom. A répát reszelem, a káposztát, a hagymaféléket, a paprikát, az uborkát V gyalu segítségével csíkozom szép egyenletesre. Rászórom a cukro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkákat megmossuk, a végeit levágjuk, és bevagdossuk. A fokhagymagerezdeket megpucoljuk. A tormát meghámozzuk, a szárát pedig 1 cm vékony hasábokra vágjuk. Elkészítjük a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát megmosom, ledörzsölöm. Levágom a két végét. A két végéről átellenesen félig félbevágom. Az üveg aljára kaprot teszek, szorosan egymás mellé beleállítom az uborkákat. Bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót egy fazékba teszem és felforralom. Hagyom teljesen kihűlni, utána leszűröm. A tiszta lét és a leszűrt fűszernövényeket (pici lével) külön teszem. A ster...
Elkészítési idő: 1 óra+ Nehézség: Könnyű