Családireceptkönyv.hu

Franciska féle felöntőlé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 rész 10 %-os ecet
3 rész víz
üvegenként: 2 csapott ek cukor
1 tk só

+ Babérlevél, szemes bors, köménymag, koriander, mustármag, kapor, torma

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gyurkó
CSALAMÁDÉ
CSALAMÁDÉ

A megtisztított alapanyagokat összeaprítom. A répát reszelem, a káposztát, a hagymaféléket, a paprikát, az uborkát V gyalu segítségével csíkozom szép egyenletesre. Rászórom a cukro...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hamis kovászos ubi
Hamis kovászos ubi

Az uborkákat megmossuk, a végeit levágjuk, és bevagdossuk. A fokhagymagerezdeket megpucoljuk. A tormát meghámozzuk, a szárát pedig 1 cm vékony hasábokra vágjuk. Elkészítjük a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Kovászos uborka
Kovászos uborka

Az uborkát megmosom, ledörzsölöm. Levágom a két végét. A két végéről átellenesen félig félbevágom. Az üveg aljára kaprot teszek, szorosan egymás mellé beleállítom az uborkákat. Bel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Univerzális savanyúság lé tart.szer NÉLKÜL!
Univerzális savanyúság lé tart.szer NÉLKÜL!

Az összes hozzávalót egy fazékba teszem és felforralom. Hagyom teljesen kihűlni, utána leszűröm. A tiszta lét és a leszűrt fűszernövényeket (pici lével) külön teszem. A ster...

Elkészítési idő: 1 óra+
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk