60 g gesztenyeliszt
2 egész tojás
1,5 dl víz
1 tk zsír a tésztába
só
Összeturmixoljuk.
Nagyon kevés zsíron kisütjük.
4-5 palacsinta lesz belőle.
Az alapanyagokat összegyúrjuk és ceruzavastagságúra sodorjuk. 24 rudat sütünk belőle, nápolyilap hosszúságút. Krém: a tejből, pudingból és a porcukorból krémet főzünk. A margari...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a tölteléket, ehhez az almákat meghámozzuk, negyedelve eltávolítjuk a magházat, vékony szeletekre vágjuk és ráfacsarjuk a citrom levét. Egy magasabb falú serpe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz almát meghámozzuk, 2 dl vízzel megpároljuk, majd 2 dl vízzel összekevert pudingporral sűrűre főzzük. Kapcsos tortaformát kirakunk felezett babapiskótával, rátesszük az alma f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű