50 dkg tepertő
1-2 fej hagyma
2 főtt tojás
mustár
só
bors
A tepertőt, hagymát, főtt tojást húsdarálón ledaráljuk. Összekeverjük, majd ízlés szerint fűszerezzük.
A babot előző este beáztatjuk. Másnap egy nagyobb edénybe átrakjuk, és bőségesen felöntjük vízzel. Fűszerezzük sóval, dobunk bele néhány babérlevelet, és egy csípős paprikát. Fedőt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFigyelni kell az arányokra, pl.: ha 25 dkg a juhtúró, akkor a vajnak is 25 dkg-nak kell lennie. Lehet vajjal is csinálni, csak akkor nehéz kenni, így jobb ha margarint használsz,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket alaposan megmossuk (a mixet nem kell), apró kockákra daraboljuk. Összevágjuk a fetát és belekeverjük a zöldségekbe, majd az egész mehet a hűtőbe pihenni 1 órára. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük. Egy edénybe tesszük. A hagymát kockákra, a paradicsomokat négybe, a zellerszárakat kockákra vágjuk. A mentát apróra vágjuk. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű