50 dkg tepertő
1-2 fej hagyma
2 főtt tojás
mustár
só
bors
A tepertőt, hagymát, főtt tojást húsdarálón ledaráljuk. Összekeverjük, majd ízlés szerint fűszerezzük.
A sárgarépát megpucoljuk, felkockázzuk. Sós vízben főzzük 15 percig, majd hozzáadjuk a zöldborsót, és még 5 percig főzzük, majd leszűrjük őket. Az almát meghámozzuk, kicsu...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát kihajtogatjuk, ha kell, sodrófával vékonyra nyújtjuk. A tésztát éles késsel kis téglalapokra vágjuk.Minden kis lapra egy szelet sonkát és egy szelet sajtot teszün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük. Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzük e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű