Hozzávalók:
15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
10 dkg porrá őrölt eritrit
5 gramm sütőpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja
10 dkg folyékony kókuszolaj
4 tojás
A kókuszreszeléket kávédarálóval, vagy késes aprítóval finomabb szemcséjűre őröljük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A tojást kihabosítjuk a kókuszolajjal. Hozzáadjuk a kókuszos keveréket. A masszát szilikon madeleine formába töltjük (a forma háromnegyedéig). A formát az asztalhoz ütögetjük, hogy a massza szépen elterüljön. 175 fokra előmelegített sütöben 15-18 perc alatt megsütjük. Ez a mennyiség 20-24 darab elkészítéséhez elegendő.
meggyel kell a tetejét megszórni
A vajat előző este kivettem a hűtőből, hogy jó puha legyen. A vajat a porcukorral, sóval és vaníliával habosra kevertem. Hozzáadtam a toját. Amikor egynemű a tészta, beleszitáltam...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hájat és a 10 dkg lisztet alaposan elkevertem. A tésztához a többi lisztet,a tojást, a sót, a cukrot, az ecetet, a tejfölt egy nagyobb tálba készítettem. A vizet kis adagokban ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mákot keverjük össze a kókuszreszelékkel, a szódabikarbónával, pici sóval, xilittel vagy mézzel és a fahéjjal. Adjuk hozzá a vizet és a tojásokat és a kókuszolajat. Jól dolgozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 Celsius fokra előmelegítjük. A banánokat egy keverőtálban villával összetörjük. A zabpelyhet és a mazsolát belekeverjük. A sütőlapot vékonyan megolajozzunk. Ha tapad...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű