menu

Családireceptkönyv.hu

Tekert hasaalja


Írta:

Elk. idő: 5 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1bőrös húsos hasaalja,
- 2 cm-es sóágyon érleljük 2-3 napon át,
- őrölt köménnyel és borssal, fokhagymával bedörzsölve, felgöngyölni és összekötözni, szalonnával megtűzdelve közepes hőmérsékleten 4-5 óráig ropogósra sütni.

Tekert hasaalja

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Évi 2.  nem ropogós bundában az "idősebbek" kedvéért
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Évi 2. nem ropogós bundában az "idősebbek" kedvéért

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Pozsnyi tokány
Pozsnyi tokány

A hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuka vastag csíkokra vágott sózott, borsozott húst és jól megsütjük. Utánna hoáadjuk a paradicsomszószt, borsót, gombát. puhára főzzük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karaj tejszínes mustármártásban
Karaj tejszínes mustármártásban

A karaj szeleteket meghintjük sóval, borssal és bedörzsöljük mindkét oldalukat mustárral (nekem kb. 1 púpos teáskanálnyi jutott minden szeletre). A megtisztított vöröshagymát kock...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsgombóc zöldséges mártásban
Húsgombóc zöldséges mártásban

A darált húst összedolgozzuk a zsemlyemorzsával, egész tojással, sóval, borssal, paprikával. Petrezselyemzölddel ízesítjük. Kis gombócokat készítünk, melyeket elősütünk kevés olajo...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk