- 1bőrös húsos hasaalja,
- 2 cm-es sóágyon érleljük 2-3 napon át,
- őrölt köménnyel és borssal, fokhagymával bedörzsölve, felgöngyölni és összekötözni, szalonnával megtűzdelve közepes hőmérsékleten 4-5 óráig ropogósra sütni.
A húst mosd meg, törölgesd meg, és vágd fel körülbelül másfél centis kockákra. A vöröshagymát hámozd meg, aprítsd fel, és zsiradékon pirítsd aranybarnára. Add hozzá a feldarabolt p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel, és kevés vajon elősütjük. A vöröshagymát vajon megdinszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított és apró kockára vágott vöröshagymát megdinszteljük a forró olajon. Amikor a hagyma kezd üvegesedni beletörjük a zúzott fokhagymát és együtt pirítjuk, majd hozzáa...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA hússzeleteket enyhén kiverjük, megsózzuk, rászórjuk az apróra vagdalt fokhagymát, majd zsemlemorzsába mártjuk. A húskalapáccsal gyengén beleverjük a morzsás fokhagymát, ezután li...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű