- 1bőrös húsos hasaalja,
- 2 cm-es sóágyon érleljük 2-3 napon át,
- őrölt köménnyel és borssal, fokhagymával bedörzsölve, felgöngyölni és összekötözni, szalonnával megtűzdelve közepes hőmérsékleten 4-5 óráig ropogósra sütni.
1. A köménymagot a fokhagymával, szemes borssal mozsárban megtöröm, belekeverem a paprikakrémet, elkeverem egy-két evőkanál olajjal. 2. A húst besózom, megkenem a fűszerkrémmel...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A 8 kanál rizst megmossuk, 2 kanál zsiradékon megpirítjuk, felöntjük vízzel és kis lángon lefedve megfőzzük. 2. A 40 dkg húsból, 2 apróra vágott hagymából, 2 kanál zsiradékbó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit kockázzuk fel, majd enyhén sós vízbe fűzzük puhára (ne túl puhára, ne essen szét, csak annyira hogy egy keményebb törtkrumplit tudjunk belőle csinálni). A gombát és a h...
Elkészítési idő: ? Nehézség: NehézA hússzeleteket klopfoljuk ki és sózzuk meg mindkét oldalát. 20 perc pihentetés után forgassuk meg lisztben és a forró olajban hirtelen süssük meg mindkét oldalán A visszamaradt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű