tészta
50 dkg liszt
2 kiskanál só
0,5 kiskanál sütőpor
1,5 dl tej
12,5 dkg margarin
Töltelék:
12,5 dkg margarin
20 dkg reszelt trappista sajt
pici pirospaprika
Tészta alapanyagait összegyúrni, 3 részre osztani, késfok vastagra nyújtani, és a töltelékkel megkenni. Felcsavarni, mint a beiglit. Hűtőbe
tenni, másnap nagyon vékonyra szelni, és lefektetve világosra sütni.
Az élesztőt keverjük el a langyos porcukros tejben, a tetejére szórjunk egy evőkanál lisztet, és 10 perc alatt futtassuk fel. A lisztet szitáljuk egy tálba, keverjük el benne a só...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a hagymát csipetnyi sóval pirítsuk meg a kókuszolajon. (Maradhat roppanós, a sütőben majd megpuhul.) Ha elkészült, hűtsük langyosra. Tészta elkészítése: Külön edényben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtból egy keveset félre teszünk, a többit összegyúrjuk. Ujjnyi vastagra nyújtjuk. Tetejét megkenjük tojással rá a sajt és mehet a sütőbe. 200 fokon alsó felső sütő Nekünk 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a tojások sárgájával kikeverjük hozzáadjuk a 4 evőkanál lisztbe elkevert sütőport, a 40 dkg bacont a 40 dkg sajtot. A 6 tojás fehérjék kemény habbá verjük, és óvatosan bele...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű