- 300 g gyümölcs
- 100 g cukor
- 500g mascaspone
- 100g porcukor
- vanillia
- 250 g habtejszín
- 400g babapiskóta
- tej (izesíteni pl vanilia)
A gyümölcsöt, a cukorral 10 percig főzzük, turmixoljuk.
A mascaspone a cukorral, vaniliávak kikeverni.
A tejszínt felverni fixálóval
A babapiskótát kicsittejbe mártani, ne ázzon el. egy sort lerakunk, rákenjük a mascasponet, majd a gyümölcs 2/3-át.
Arra még egy sor tejbe mártott babapiskóta, rá a tejszín, rá a maradék gyümölcs
A tejből mérjünk ki 100 ml mennyiséget, 1 ek. cukrot, és futtassuk fel az élesztőt. Majd a többi hozzávalóval gyúrjunk lágy tésztát. Ez annyira lágy, hogy nem is igényel dagasztógé...
Elkészítési idő:A kekszet apróra törjük és hozzákeverjük a vajat, a meggyes gyümölcslét és a porcukrot, majd robotgéppel összedolgozzuk. Amikor kemény pép lesz belőle, belekeverjük a kimagvalt meg...
Elkészítési idő:A kekszet,csokit és vajat aprítógépbe tesszük,összeforgatjuk,és sütőpapírozott tortaforma aljába lapítjuk. 30 percig hűtjük. A tejszínhabot a kávéval felverjük,majd az olvasztott...
Elkészítési idő: