40 dkg liszt
25 dkg margarin
12 dkg porcukor
12 dkg dió
1 tojás
1 van.cukor
Összegyúrjuk a hozzávalókat, majd a lisztezett formába nyomkodjuk a tésztát. Kb 42 db lesz belőle.
Az egész tojásokat a porcukorral habosra keverni. (legalább háromszoros mennyiségű legyen) Ezután állandó keverés mellett, hozzáadni a vaníliaaromát, majd a forró vizet is. Még pá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a porcukorral, a tojássárgájával, a darált dióval, a vaníliás cukorral, a sütőporral, a citrom levével és lereszelt héjával és...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojássárgáját a porcukorral jól kikeverjük és hozzáadjuk a mézet, a meleg vizet, a fahéjat és a lisztben elkevert sütőport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és összeelegyítjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókat, az alma kivltelével, kézi habverő segítségével csomómentesre keverjük. (Ha túl lágy lenne a tészta, tegyünk még hozzá némi lisztet. Ellenkező esetben vizet.)...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű