- 4-5 db krumpli
- só
- pirospaprika
- babérlevél
- olaj
- liszt
Világos rántást készítek, meghintem pirospaprikával és felengedem vízzel. Fűszerezem és beleteszem a felkockázott krumplit. Puhára főzöm. Tejföllel tálalom.
Jó étvágyat!
1. A krumplit meghámozzuk, kisebb (1-1,5 cm-es) kockákra vágjuk. 2. A répát és a gyökeret megtisztítjuk, ujjnyi hasábokra szeljük. 3. A hagymát megpucoljuk. 4. A petrezselymet f...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: KönnyűA zsírban megpárolom a hagymát. Paprikát teszek bele majd a feldarabolt krumplit, megsózom. Kicsit dinsztelem, majd fölengedem annyi vízzel, hogy leves is legyen belőle. Vegetával...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát kockára vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Felöntjük vízzel és hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és a felszeletelt kelkáposztát. Vegetával, borssal, sóval, köménnye...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA megtisztított medvehagymát, zöldhagymát felszeleteljük és a felhevített vajon elkezdjük párolni. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott burgonyát, a zúzott fokhagymát, 2-3 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes