- 4-5 db krumpli
- só
- pirospaprika
- babérlevél
- olaj
- liszt
Világos rántást készítek, meghintem pirospaprikával és felengedem vízzel. Fűszerezem és beleteszem a felkockázott krumplit. Puhára főzöm. Tejföllel tálalom.
Jó étvágyat!
A lisztet tegyük egy dagasztó edénybe . A közepébe alakítsunk ki egy kis fészket . Tegyük bele a mézet . Morzsoljuk rá az élesztőt . Öntsük fel 1 dl meleg vízzel . Hagyjuk , hogy a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az olvasztott vajon megfuttatjuk az aprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a kockákra vágott sárgarépát, fehérrépát, majd 3-4 percig tovább pároljuk, és felöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket, és a répákat, zellert felkockázzuk. A vajat felolvasztjuk egy lábasban, és a zöldségeket megpirítjuk rajta. Vöröshagymát aprítunk. A hagymát rádobjuk, és a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNakirimmel apróra vágom a hagymákat és kevés olívaolajon dinsztelem áttetszőre őket, had illatozzanak! A megmosott gombakat lazán felhasogatom ninjakardommal és a hagymához keverem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű