menu

Családireceptkönyv.hu

Tárkonyos raguleves


Írta:

Elk. idő: 3 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 50 dkg csirkemell
- 15 dkg zöldborsó
- 3 db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 1 db karalábé
- 1 db krumpli
- só
- bors
- tárkony
- tejszín

Elkészítés:


A felkockázott húst felteszem főni, ha felforrt lehabozom. Beleteszem a felkockázott zöldségeket és a fűszereket. Puhára főzöm, ekkor beleteszem a tárkonyt és a tejszínt. Felforralom és lúdgége tésztával tálalom.

Jó étvágyat!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gulyásleves
Gulyásleves

A húst mossuk és tisztítsuk meg, majd vágjuk kis kockákra. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk apróra, majd a felforrósított zsiradékon lassú tűzön fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a húst,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
TAVASZI ZÖLDSÉGLEVES  30 perc
TAVASZI ZÖLDSÉGLEVES 30 perc

A leveskockából elkészítjük a zöldséglevest, majd hozzáadjuk a „4 évszak” zöldségkeveréket és egyszer felforraljuk. Finomra vágott petrezselyemmel megszórva fórrón tálaljuk. Be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Batyus leves
Batyus leves

A darált húst sóval, borssal, majorannával összegyúrjuk. A tojással, a liszttel, meg a vízzel ruganyos tésztát gyúrunk, enyhén lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk. Kockára vágj...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Katalin
Zöldségkrémleves feta sajttal
Zöldségkrémleves feta sajttal

Olívaolajon megpároljuk a vöröshagymát, majd rádobjuk a fokhagymát és rögtön utána a pirospaprikát. Gyorsan ráöntjük a felkockázott paradicsomokat, hogy le ne égjen a pirospaprika...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk