Családireceptkönyv.hu

Tarhonyaleves


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 10 dkg tarhonya
- 2 db krumpli
- só
- pirospaprika
- tejföl
- olaj

Elkészítés:


A tarhonyát olajon megpirítom, meghintem paprikával és felengedem vízzel. A felkockázott krumplit beleteszem és a sót. Puhára főzöm. Tejföllel tálalom.

Jó étvágyat!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zöldborsóleves
Zöldborsóleves

1. A zöldborsót kifejtjük, megmossuk. A répát, a zöldséget megtisztítjuk, megmossuk, kisebb darabokra (kockákra, karikákra) vágjuk, a hagymát egyben hagyjuk, a petrezselymet leöblí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilona
Citromos pulykaraguleves
Citromos pulykaraguleves

A pulykahúst felkockázzuk kb. 2x2 cm-es kockákra, majd egy nagy leveses fazékban felforrósítjuk az olajat, amelyben megpirítjuk a pulykahúst. Ha már barnul, hozzáadjuk a felkockázo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kapros-gombás zöldbaleves
Kapros-gombás zöldbaleves

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, és meghintjük fűszerpaprikával. Rátesszük a megpucolt és felkockázott burgonyát, a felaprított kaprot, a szelete...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Újházy tyúkleves
Újházy tyúkleves

1. A megtisztított tyúkot kívül-belül alaposan átmossuk, majd 2 liter hideg vízben (fedő nélkül) feltesszük főni. A tetején keletkező habot szűrőkanállal leszedjük, majd ha felforr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk