- 10 dkg tarhonya
- 2 db krumpli
- só
- pirospaprika
- tejföl
- olaj
A tarhonyát olajon megpirítom, meghintem paprikával és felengedem vízzel. A felkockázott krumplit beleteszem és a sót. Puhára főzöm. Tejföllel tálalom.
Jó étvágyat!
1. A zöldborsót kifejtjük, megmossuk. A répát, a zöldséget megtisztítjuk, megmossuk, kisebb darabokra (kockákra, karikákra) vágjuk, a hagymát egyben hagyjuk, a petrezselymet leöblí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykahúst felkockázzuk kb. 2x2 cm-es kockákra, majd egy nagy leveses fazékban felforrósítjuk az olajat, amelyben megpirítjuk a pulykahúst. Ha már barnul, hozzáadjuk a felkockázo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, és meghintjük fűszerpaprikával. Rátesszük a megpucolt és felkockázott burgonyát, a felaprított kaprot, a szelete...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű1. A megtisztított tyúkot kívül-belül alaposan átmossuk, majd 2 liter hideg vízben (fedő nélkül) feltesszük főni. A tetején keletkező habot szűrőkanállal leszedjük, majd ha felforr...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes