1 ek mangalica zsír
40 dkg lángolt kolbász (füstölt)
1 nagy fej vöröshagyma
1 ek disznózsír
1 ek fűszerpaprika
2 db babérlevél
2 csipet köménymag (egész)
só ízlés szerint
Az apróra vágott vöröshagymát zsírban aranysárgára sütjük.
Rászórjuk a pirospaprikát, elkeverjük, és felöntjük kevés vízzel, kiforraljuk.
Hozzáadjuk a savanyú káposztát, a babérlevelet és a köménymagot.
Felöntjük annyi vízzel, amennyi háromujjnyira ellepi, belekarikázzuk a bőrétől megszabadított kolbászt, ízesítjük sóval, ha szükséges, fedő alatt 30 perc alatt készre főzzük.
A babot előző este beáztatjuk. A hagymát felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a paprikát és a feldarabolt húst. Mikor a hús félig megfőtt, a babot is beletesszük és...
Elkészítési idő: 1 óraAz apróra vágott hagymát kevés vajon megpároljuk, hozzáadjuk a foghagymát majd a lisztet. Megpirítjuk, hideg vízzel felontjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, felontjuk vízzel. Forralju...
Elkészítési idő:1. Zsiradékon a vöröshagymát megpirítjuk a curryvel, sóval borssal 2. Rá a foghagyma 3. Fölengedjük a zöldségalaplével 4. Bele minden más (kivéve:rokfort) 3. Kb. 15-20p ig főz...
Elkészítési idő: