1. emelet
25 dkg darált keksz,
5 dkg lágy margarin,
5 dkg porcukor,
kevéske tej
2. emelet
25 dkg túró,
10 dkg porcukor,
2 dl „Hulala” (vagy „Habmester”) tejszín,
1 csomag vaníliás cukor
3. emelet
2 csomag „Aranka” (vagy ” Gála”) főzés nélkül készíthető vaníliás krémpor, 5 dl tej, 1 csomag vaníliás cukor
4. emelet
2 dl „Hulala” (vagy „Habmester”) tejszín
1. emelethez a darált kekszet a porcukorral, margarinnal és fokozatosan hozzáadott tejjel, linzer tészta keménységűre gyúrjuk (gyurma állagú). Ezt egy megfelelő edény alján egyenletesen elsimítjuk.
2. emelethez a túrót összetörjük, majd a porcukorral, vaníliás cukorral és a keményre felvert tejszínhabbal összekeverjük.
Rásimítjuk a keksz rétegre.
3. emelethez a krémport habverővel a tejjel, vaníliás cukorral kemény krémmé verjük.
Rásimítjuk a túrókrémre.
A tejszínt nagyon kemény habbá verjük.
Rákenjük a vaníliás krémre.
A tetejét reszelt csokoládéval is megszórhatjuk.
A lisztet, a sütőport, a porcukrot összedolgozzuk a margarinnal. A tojást, tejfölt is hozzáadjuk, meggyúrjuk a tésztát. Majd három adagra osztjuk. Két kisebb és egy nagyobb adagra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az 5 dkg földimogyorót daráljuk le, és keverjük össze a többi hozzávalóval. 2. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tegyünk apró halmokat a tésztából. 3. A maradék földimogyo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kókuszt és a kakaóport összekeverjük. Hozzáöntjük a tejeket, majd felforraljuk. Forrás után lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a chiát és édesítjük ízlés szerint. Hagyjuk kihűlni f...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézmindent összekeverünk -galuska szerü tésztát kapunk -két kanállal forró olajba szaggatjuk -a tészta magától megfordul akkor biztos átsült -az elsö adag kisütése után...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű