6 db közepes krumpli
1 db nagyobb répa
1 db nagyobb zöldség
2 l víz
2 szelet füstölt szalonna és bőre
só
bors
ételízesítő
1 csipet örült kömény
Zöldség zöldje
A szalonnát kockákra vágom és üvegesre pirítom.
A zöldségeket megtakarítom és felaprítom.
A felaprított répát és Engadget a szalonnára öntöm és kicsit megpárolom
Utána hozzáadom a krumplit és a szalonna bőrét.
Felöntöm vízzel, ízlés szerint fűszerezem.
A zöldségek puhulásáig főzöm. (Mikor már majdnem kész friss zöldség zöldjét teszek bele, ha van itthon.)
Jó étvágyat!
Először a brokkolit szétbontjuk, megmossuk. A brokkoli szára is ehető, így ne dobjuk ki azt! Jól mossuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra. Az is beleszámít a brokkoli súlyába! A...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesElkészítés A hagymát apróra, a húst kockákra vágjuk. A zöldséget és a petrezselymet megtisztítjuk, felkarikázzuk. A hagymát kevés olajon aranysárgára pirítjuk, pirospaprikát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát és fokhagymát szintén. A zöldségeket tetszőlegesen aprítjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Először a brokkolit szétbontjuk, megmossuk. A brokkoli szára is ehető, így ne dobjuk ki azt! Jól mossuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra. Az is beleszámít a brokkoli súlyába! 2....
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű