- Zöldbab
- Vöröshagyma
- Tejföl
- Liszt
- Ecet
- Cukor
- Olaj / Zsír
- Víz
1) Zöldbabot megmossuk.
2) Feltesszük főni vízbe, sóval és vörös hagymával.
3) Mikor megfőtt a zöldbab, csinálunk egy rántást. (Tejföllel) Ráönntjük.
4) Ecettel és cukorral beállítjuk az ízt.
A sertéslapockát kockákra vágjuk. A finomra vágott hagymát zsíron üvegesre pirítjuk. Megszórjuk őrölt pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, a zúzott fokhagymát, sózzuk, bors...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA burgonyát megtisztítjuk, kockázzuk, sós vízben puhára főzzük. Félretesszük de még nem szűrjük le. A hagymát felvágjuk, a zöldésgeket kockázzuk. A hagymát egy lábasban megpirít...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz1. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, majd forró serpenyőben ropogósra sütjük. 2. A zsírjában megpirítjuk a lebbencs tésztát, majd rászórjuk az aprított vöröshagymát, ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat felolvasztjuk, megpároljuk benne a gombát és a petrezsleymet, majd addig pároljuik, míg el nem fő a leve. Ezután megszórjuk a liszttel, majd felöntjük a zöldség alaplével....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű