- Zöldbab
- Vöröshagyma
- Tejföl
- Liszt
- Ecet
- Cukor
- Olaj / Zsír
- Víz
1) Zöldbabot megmossuk.
2) Feltesszük főni vízbe, sóval és vörös hagymával.
3) Mikor megfőtt a zöldbab, csinálunk egy rántást. (Tejföllel) Ráönntjük.
4) Ecettel és cukorral beállítjuk az ízt.
Egy fazékban lepirítjuk a szalonnát, a kolbászt és a hagymakarikát, majd hozzátesszük a felkockázott krumplit is. Néhány percig tovább pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, átkeve...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk, végeit levágjuk és lereszeljük. Majd a burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. A hagymát finomra felvágjuk, és 3 evőkanálnyi olívaolajban megdinszteljük. Majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábast felhevítünk, és egy félbevágott zöldcitromot a vágott felületével szépen lepirítunk benne. A limeot félretesszük, a lábasba pedig beleszórjuk az egész római köményt, kor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket fölvágom. Zsiradékban megpirítom. Egy főzökanál lisztet teszek bele, majd őrölt paprikát. Vízzel fölengedem, megsózom. Fölforralom. Petrezselyemzöldet, vegetát teszek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű