- Zöldbab
- Vöröshagyma
- Tejföl
- Liszt
- Ecet
- Cukor
- Olaj / Zsír
- Víz
1) Zöldbabot megmossuk.
2) Feltesszük főni vízbe, sóval és vörös hagymával.
3) Mikor megfőtt a zöldbab, csinálunk egy rántást. (Tejföllel) Ráönntjük.
4) Ecettel és cukorral beállítjuk az ízt.
A zöldségeket felkarikázzuk, a petrezselymet apróra vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük a répákat, a gombát és az apróra vágott hagymát. Ha kész, megszórjuk 1 csapott evőkanál lis...
Elkészítési idő: 1 óraA hagymát zsíron üvegesre pároljuk, a tűzről lehúzva meghintjük pirospaprikával. A megmosott, kockákra vágott húst rátesszük a hagymára, sózzuk-borsozzuk, és addig pároljuk, míg ki...
Elkészítési idő:Egy nagy fazekat félig megrakunk megtisztított és durva darabokra vágott zöldségekkel (a paradicsomot és fokhagymát egészben hagyjuk). (Mennyiségeket szándékosan nem tüntet...
Elkészítési idő: 135 percA zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A krumplit és a karalábét kockára, a répát és a petrezselymet karikára vágjuk. A csirkemellet apróra kockázzuk. A mellett 3 ek olajon fe...
Elkészítési idő: