Családireceptkönyv.hu

Tejfölös zöldbableves (Busi)


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- Zöldbab
- Vöröshagyma
- Tejföl
- Liszt
- Ecet
- Cukor
- Olaj / Zsír
- Víz

Elkészítés:


1) Zöldbabot megmossuk.
2) Feltesszük főni vízbe, sóval és vörös hagymával.
3) Mikor megfőtt a zöldbab, csinálunk egy rántást. (Tejföllel) Ráönntjük.
4) Ecettel és cukorral beállítjuk az ízt.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek, Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kata
Bugaci húsgombóc leves
Bugaci húsgombóc leves

A kockára vágott szalonnát és sonkát csíkokra vagy kis kockákra vágom és megpirítom, majd ezen dínsztelem meg a hagymát, végül rárakom a karikára/kockákra vágott zöldségeket a krum...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Raguleves pulykahúsból
Raguleves pulykahúsból

Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, és rátesszük a kockára vágott húst. Kis ideig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott sárga- és fehérrépát, sózzuk, borso...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Kelbimbóleves
Kelbimbóleves

1. Meghámozzuk és kockára vágjuk a burgonyát. A kelbimbóval együtt beletesszük egy edénybe és felöntjük annyi forró vízzel, amennyi bőven ellepi. 2 Ízlés szerint meghintjük sóval,...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Lin
Frankfurti leves
Frankfurti leves

A frankfurti leves kezdéseként a virslit karikára vágjuk és 2 evőkanál olajon gyorsan átpirítjuk egy lábasban, majd félretesszük. A lábasban újabb 3 evőkanálnyi olajon üvegesre pár...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk